elearning

Medalia de aur in cadrul competitiei mondiale Best in Biz Awards EMEA- Un proiect implementat de romani pentru romani.

Aplicatia de eLearning ce incorporeaza tehnologie multi-touch, dezvoltata de expertii IT de la SIVECO Romania a primit titlul de cel mai inovativ proiect al anului din intreaga lume
Proiectul „Proces educațional optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii” implementat de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externa (MEN-UMPFE), in parteneriat cu SIVECO Romania si Universitatea Naționala de Aparare „Carol I”, a fost distins cu medalia de aur la categoria „Most Innovative Product of the Year”, in cadrul competitiei mondiale Best in Biz Awards EMEA.
Best in Biz Awards este singura competitie independenta de business ce este jurizata de membri ai presei si analisti de business.
Castigatorii Best in Biz Awards 2014 EMEA au fost desemnati prin note individuale primite din partea unui juriu format din 16 personalitati de la publicatii si emisiuni radio-TV de top din Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Israel, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Anglia, Brazilia.
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul dintre liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati.
Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare.
De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale.