design-paris

Succesul unei romance la Paris

Considerata ca fiind unul dintre cei mai promitatori designeri romani, tanara romanca Silvia Terziu este absolventa a renumitei Universitati Internationale de Moda Esmod, creatiile Silviei aparand atat in catalogul Esmod, cu ocazia aniversarii a 170 de ani de existenta, cat si in prestigioase publicatii franceze: “Marie Claire France” si “Le Figaro”.
Creatoarea originara din Timisoara, in prezent stabilita la Paris, a lucrat alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton si de Stephane Rolland, fost creator pentru Balenciaga si designerul preferat de Festivalul de Film de la Cannes.
In premiera pentru moda romaneasca, una din creatiile Silviei a fost expusa la Muzeul Postei Franceze din Paris- una dintre atractiile cheie ale metropolei franceze si un simbol al vietii urbane pariziene contemporane.
Creatiile Silviei au fost prezente doua sezoane la Salonul Premiere Vision Pluriel si in 2013, a fost inclusa pe lista expozantiilor in cadrul prestigiosului salon international de moda “Who’s Next Paris”, eveniment ce presupune expunerea unei game complete de produse de moda ce impun tendintele pentru un an.
Colectiile Silvia Terziu, urmeaza o linie elaganta si minimalistica, rafinata si feminina. Materialul preferat este matasea, sifon din matase, broderiile manuale si materialele fluide, lejere, elegante.
Colectia Vara 2014, „RENNAISSANCE”, este o colectie cu foita de aur, care straluceste sub razele soarelui timid care apare primavara, si care ne orbeste vara.
Puteti gasi creatiile Silviei in magazine din Romania, Paris, Milano si Los Angeles si pentru mai multe informatii va invitam sa accesati urmatorul site http://www.silviaterziu.com/