farma

Cea mai buna crema antirid din lume se fabrica in Romania. A castigat marele premiu la World Quality Selection 2014 !

Producatorul roman de produse cosmetice Cosmetic Plant a castigat, pentru a doua oara, marele premiu, Grand Gold Award, pentru crema Bioliv antirid de zi la World Quality Selections 2014, cel mai important concurs international de calitate a produsului din lume organizat de catre Monde Selection.
De asemenea, in cadrul aceleiasi competitii, compania a fost premiata si cu Gold Award pentru noua crema GreenStem Antiaging de zi matifianta. Ambele creme au fost create pe baza unor retete moderne, care nu contine parabeni, siliconi sau coloranti.
“Suntem onorati sa fim, pentru a doua oara, premiati cu doua dintre cele mai mari distinctii acordate de Monde Selection in cadrul competitiei World Quality Selections. Acest lucru ne reconfirma faptul ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea de noi produse inovatoare bazate, din ce in ce mai mult, pe ingrediente provenite din culturi de plante BIO (organice), care respecta standardele de calitate mondiale”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.
Cosmetic Plant este unul dintre cei mai important producatorii de produse cosmetice din Romania si acum si din lume. Infiintata ca afacere de familie la Cluj-Napoca in 1991, compania a pus pe prim plan calitatea produselor fabricate. Farmacist Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, a crezut din plin in puterea pe care natura o poate conferi stiintei si a mizat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale.