Propuneri afaceri

Propunerile de afaceri prezentate mai jos, sunt primite din partea membrilor, partenerilor si colaboratorilor CCIRJ.
De mentionat : descrierea lor puncteaza aspecte generale !
Pentru mai multe informatii, detalii, intrebari va rugam, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email : office@ccirj.ro 

-Oferta de vanzare fabrica de bere din Satu Mare

-Companie romaneasca ce ofera servicii de promovare si reclama prin intermediul advertissues (pachete de servetele uscate de dimensiunea si forma unui portofel mediu al carui invelis din plastic este printat cu reclame color) cauta furnizor japonez pentru pachete de servetele

– Investitie in imobiliare
Hala industriala de vanzare in Arad.

Hala este pozitionata pe un teren in suprafata de 2,62 hectare si are o suprafata construita totala de 10170 de metri patrati.
Amplasata in partea de nord a orasului Arad, hala este un activ modern, livrat in martie 2012, un proiect ”build-to-suit” dezvoltat pentru compania americana Panduit. Incinta este securizata, paza 24h, iar hala beneficiaza de toate utilitatile: energie electrica, gaze naturale, apa curenta potabila si canalizare.

– De vanzare 5 proiecte fotovoltaice localizate in  Calafat judet Dolj.

Proiectele au fost dezvoltate pe o suprafata totala de cca 35 ha si au o putere abrobata de 15 mw.. Toate cele 5 proiecte sunt situate in aceeasi parcela si au aceiasi actionari.
Proiectele sunt urmatoarele:
 • 0,956 MW – teren 2,29 ha
 • 1,28 MW -teren 3,53 ha
 • 1,904 MW- teren 4,44 ha
 • 4,71 MW – teren 10,67 ha
 • 5,98 MW -teren 13,77 ha
Toate proiectele sunt in stadiul ,,ready to build” deci au:
 • Autorizatie de construire parc fotovoltaic
 • Autorizatie de construire pentru racord la sistemul energetic national (SEN)
 • Aviz tehnic de racordare (ATR)
 • Contract de racordare semnat si achitat partial catre CEZ
 • Autorizatii de infiintare ANRE.

Pretul de vanzare cerut de proprietar este de 100.000 eur/MW negociabil cu teren inclus

– Societate de vanzare, fara datorii catre statul roman sau alti furnizori
OBIECTUL DE ACTIVITATE

 • comert cu piese si accesorii pentru autovehicule – cod CAEN 5030 ;
 • comert cu ridicata pesticide si ingrasaminte chimice– cod CAEN 5156.

Detine imobile, doua incinte, cladiri, teren in Brasov cu suprafata totala de 21653 mp, avand un amplasament exceptional ce permite dezvoltarea unor afaceri imobiliare sau de alta natura.
AMPLASAMENT :  In partea de vest a municipiului Brasov la intersectia dintre E68 (DN1 Brasov-Sibiu) si DN73 (Brasov-Pitesti prin Bran) , zona Bartolomeu Brintex la 3 km de centrul vechi al orasului si 10 km fata de viitorul aeroport Brasov- Ghimbav care va fi finalizat in anul 2016.

–  Unul din principalii investitori si dezvoltatori in domeniul energiei solare fotovoltaice din Romania este interesata in a se extinde pe plan local, fapt pentru care se afla  in cautare de noi potentiali investitori in acest domeniu, in Romania.

 a) Teren + cladire de vanzare,  in Tulcea, pe strada Portului, nr. 40-42, suprafata de 48691 mentri patrati, cu deschidere la Dunare de aproximativ 600 de metri liniari. Cladirile se intind pe o suprafata de 15000 de metri patrati ( in conditii foarte bune ).
b) Teren + cladire de vanzare, in Tulcea, pe strada Prislav, la 300 de metri distanta de Dunare, suprafata 30930 metri patrati si cladirile se intind pe aproximativ 14000 metri patrati

– Cumparator de proiecte fotovoltaice in urmatoarele conditii:

1. Pret achizitie maxim : 90.000 euro / mw;
2. Teren proprietate SPV, inclus in pret;
3. Fara intariri de linie;
4. Ready to build, in special cele cu contract de racordare, AC pt. traseu de linie, de cablu, Autorizatie Infinatare etc
5. Intre1 si 5 MW / proiect, pot fi si intre 5-9.9 MW daca proiectul are o solutie buna de conectare si cu avantaje dpv tehnic.
6. Cumparatorul nu se grabeste, analizeaza fiecare proiect, si raspunde in termen de raspuns in cca 3 saptamani, deoarece nu-l intereseaza numarul de certificate verzi.
– Se cauta investitori in sustinerea a 3 proiecte ce vizeaza construirea unor parcuri fotovoltaice. Proiectele sunt in stadiul in care pot fi construite avand toate avizele si acordurile necesare obtinerii autorizatiei de constructie si incheierii contractului de racordare cu distribuitorul de energie. Proiectele sunt localizate in judetul Cluj avand puterea instalata aprobata de : 3MW, 4MW si 5 MW.

– Solicitare pentru distributia de filme de animatie japoneza ( anime ) in Romania.

– Ministerul Economiei, Comerțului și Industriei din Japonia accepta aplicatii pentru un program de subvenții care tehnologii inovatoare pentru reducerea eficienta a emisiilor de dioxid de carbon.

– Distributie in comun de materiale medicale pentru prevenirea gripei porcine si diverse echipamente, aparatura de diagnosticare in Japonia.

–  Productie biodiesel din seminte de floarea soarelui sau de rapita in Romania.
Firma nipona doreste sa intre in contact cu firme specializate, care dispun de teren cultivat cu rapita sau floarea soarelu

Finantarea a 3 proiecte in domeniul energiei, contractate prin fonduri europene si anume :

A. Obiectul proiectelor : CONSTRUCTIA UNOR CENTRALE ELECTRICE DE COGENERARE PE BAZA DE BIOMASA CU O PUTERE DE 1 Mw. ( 3 centrale in diverse localitatii din Romania)
Valoarea estimata a fiecarui proiect:   6,5 mil Euro fiecare din cele trei centrale
Cantitatea calculata medie produsa de Biogaz = 660 m3/h aceasta este transformata in energie termica si electrica circa 8.600 Mw/An energie electrica si energie termica: 1350 kwt/h din care excedent 850 kwt/h furnizata agentilor economici invecinati.

B. Obiectul proiectului: CONSTRUCTIA UNUI SISTEM DE COGENERARE DE INALTĂ EFICIENŢĂ PENTRU FABRICA DE CĂRĂMIDĂ DE 1,3Mw.
Valoare estimata proiect:   1,5mil Euro
Energia termica rezultata din cogenerare este folosita industrial integral de fabrica de caramida fiind introdusa in procesul de productie. Energia electrica este folosita partial de fabrica de caramida asigurand integral necesarul de energie electrica tehnologica, iar excedentul este livrat in reteaua electrica nationala.

C. Obiectul proiectului: CONSTRUCTIA UNUI SISTEM DE COGENERARE DE INALTĂ EFICIENŢĂ PENTRU FABRICA DE CĂRĂMIDĂ DE 2,2Mw.
Valoare estimata proiect:   2,1mil Euro
Energia termica rezultata din cogenerare este folosita industrial integral de fabrica de caramida fiind introdusa in procesul de productie. Energia electrica este folosita partial de fabrica de caramida BCA asigurand integral necesarul de energie electrica tehnologica, iar excedentul este livrat in reteaua electrica nationala.

Proiectele de la punctul A si B au semnate contracte de finantare pe fonduri CE(ce asigura circa 40% din fonduri grant) dar au nevoie de finantare preliminara.