bunatati

Bunatati din Natura: 100% natural, 100% romanesc

“Bunatati din Natura” reprezinta o familie formata din 3 generatii cu spirit practic si initiativa dar si cu dragoste de viata si de tot ce ne inconjoara.
Suntem adeptii unui trai sanatos, cu tot ce presupune el: activitate cat mai multa in aer liber, hrana sanatoasa, timp sufficient petrecut cu familia si prietenii.
Tot “Bunatati din Natura” e marca inregistrata sub care preparam fructele obtinute din recolta proprie sau luate de la gospodarii din zona. Fara procesare industriala, fara chimicale, fara indulcitori sintetici, doar lamai, menta din gradina, scortisoara, pastai de vanilie si fructe sanatoase romanesti.
Am pornit la drum din dorinta de a oferi ce e mai bun in natura, produse simple si sanatoase.
Producem din fructe romanesti alese, spalate, curatate una cate una, fierte in sarje de maxim 4 kg.
Am inceput prin a reproduce retelele bunicilor: gem de prune moldovenesc, dulceata de cirese albe, suc de agurida si alte cateva, la care am avut norocul sa putem adauga o descoperire interesanta, o carte de bucate de prin anii 60, o enciclopedie despre posibilitatile de atunci de conservare.
Ne-am bucurat ori de cate ori o bunica ne-a mai impartasit vreo reteta si astfel am ajuns sa avem 27 de sortimente ambalate la borcan. La acestea se adauga siropurile, care au insemnat si ele destul de multa migala si atentie, si sa nu uitam sucul de struguri verzi ( suc de Agurida).
Fiecare borcan obtinut este o bunatate din natura, nu un produs de masa !
“Bunatati din Natura” inseamna preparate pe baza de fructe si legume, astfel incat sa ne putem bucura de ele chiar si atunci cand sezonul lor s-a incheiat. Cand vine toamna putem fi mandri cu camara noastra plina cu bunatati. Toate fructele procesate provin din comunele din județul Vrancea, Romania: Vartescoiu, Odobesti, Jaristea, Cotesti, Bolotesti, Suraia, Mera – de la oameni care muncesc si care isi iubesc pamantul natal.
Un alt motiv pentru a face acest lucru este dorinta de a crea efecte sociale in regiune. Producatorii au unde livra marfa si nu mai sunt tentati sa isi vanda terenurile sau sa le lase necultivate. Membrii comunitatii deveni in acest fel consumatorii si generatori de valoare adăugata”- Ramona Grigoriu, Bunatati din Natura.
“Bunatati din Natura” este un brand 100% romanesc, a carui reteta de success a constat in imbinarea intre dragostea si respectul pentru natura, tara, traditie, comunitate, profesionalism si exigenta si excelenta calitativa.